Klaus Frejo +45 22381387 Lars Steen +4540845800

GAF Danmark

Frejo&Steen har samarbejdet med GAF Danmark igennem en årrække om uddannelse og opkvalificering af ansatte og bestyrelser i de danske golfklubber.

Diplomuddannelse i Golfmanagement

Årsmøderne for GAF Danmark

Kompetenceudvikling til de danske golfklubber

Værdiskabende bestyrelsesarbejde
 

Diplomuddannelse i Golfmanagement
Klaus Frejo har været projektleder og ansvarlig for udvikling af Diplomuddannelsen i Golfmanagement, der udbydes i et tæt samarbejde mellem GAF Danmark, Dansk Golf Union og CPH Business.

Diplomuddannelsen har eksisteret siden 2009 og i dag har 26 professionelle fra golfbranchen gennemført uddannelsen. Hold 3 af uddannelsen er startet i 2013 med forventet afslutning i 2016. Læs mere om uddannelsen på Cph Business Hjemmeside

Diplomuddannelse i golfmanagement giver dig redskaberne indenfor bl.a. kommunikation, ledelse og markedsføring til at kunne fungere som daglig leder i en golfklub med engagerede kunder/medlemmer, mange ansatte og frivillige. En hverdag som er præget af, at skulle agere i et krydsfelt mellem forretning og forening, og hvor der hele tiden skal træffes strategiske valg.

Med venlig hilsen
Dansk Golf Union
Kim Uldahl
Udviklingskonsulent

Læs følgende  uddrag fra Klubbladet fra Dejbjerg Golfklub hvor Golfmanager Hanne Hagquist har gennemført uddannelsen her

Som mangeårig topleder i erhvervslivet har det været vigtigt  for mig at dygtiggøre mig for at kunne blive en kompetent og seriøs ”modspiller” og ”medaktør” for min innovative og fremsynede bestyrelse. Jeg ser uddannelsen som et ”must” for fremtidens dynamiske golf klubber, og kan varmt anbefale uddannelsen.

Med venlig hilsenDavid Drachmann Sunne

Årsmødet for GAF Danmark
Klaus Frejo har været oplægsholder på den årlige GAF Konference for ansatte i golfbranchen i årene fra 2009 om forskellige emner indenfor ledelse af golfklubber.

Kompetenceudvikling til de danske golfklubber
Frejo og Steen arbejder med kompetenceudvikling af de danske golfklubber. Emnerne er:

  • Sponsorarbejde
  • Rekruttering og fastholdelse af medlemmer
  • Rekruttering og ledelse af frivillige
  • Bestyrelsesarbejde i golfklubber
  • Den gode golfoplevelse
  • Kommunikation og samarbejde i golfklubben
  • Mødeledelse
     

Værdiskabende bestyrelsesarbejde
I samarbejde med DGU har vi udviklet et kursuskoncept for værdiskabende bestyrelsesarbejde i golfklubber. Dette koncept tilbydes i samarbejde med GAF Danmark som et led i den generelle ledelsesmæssige opkvalificering i golfklubberne.

Læs mere om bestyrelseskurser og konceptet omkring værdiskabende bestyrelsesarbejde her